24-timmars 2011

Under sommaren 2011 provades en för Ingelsta Golfklubb helt ny tävlingsform. Under 24 timmar tävlade ett antal lag mot varandra lite i modell av motorsportens Le Mans då man vid varvning vid klubbhuset lämnade över till nästa medlem i laget.

Lagen spelade sig igenom kvällsdunkel och nattmörker med hjälp av ficklampor, självlysande bollar och skarpa blickar. Tyvärr hade ingen tänkt på att stänga av bevattningen under natten så aktiva spridare lades till listan av svårigheter under natten.

Till slut stod laget Swing IT som segrare och Johan Nilsson, den enda fortfarande vakna medlemmen i laget, tog emot pris från klubbens ordförande Peter Ekström.

Med på bilderna finns bland andra Johan Nilsson, Iréne Svensson, Ulf Pettersson, Stefan Gunnartz och Peter Ekström.