Boka Starttid

Tidsbokning tillämpas under hela säsongen när ordinarie bana är öppen.

Alla starttider kan bokas via Min Golf på golf.se, via vår Golfterminal eller direkt i receptionen under dess öppettider.

Bokning av starttider kan även göras på telefon under kansliets telefontider. Det går även bra att göra bokningsförfrågningar via e-post.

Vid bokning bör alla spelares Golf-ID uppges. Vid bokning av Pay & Play-spel måste man ta kontakt med reception/kansli via telefon eller boka direkt i receptionen under dess öppettider.

Alla spelare i bollen skall anmäla sin ankomst i terminalen eller receptionen senast 15 min före starttid. Starttider som ej ankomstanmälts kan komma att släppas till eventuella väntande spelare.

Vid bokning av en- och tvåbollar förbehåller sig klubben rätten att komplettera med flera spelare i bollen utifall bokningsläget kräver det.

Bestämmelser för spel hos Ingelsta Golf

Gästspelare som påträffas med att inte ha erlagt greenfeeavgift avvisas från banan utan återbetalning av erlagd greenfee och kan även komma att anmälas till sin hemmaklubb.

Spelare som ertappas på banan då de bryter mot klubbens eller Svenska Golfförbundets regler och bestämmelser kan komma att avvisas från banan. Gästspelare som påträffas med att inte följa regler och bestämmelser kan komma att avvisas från banan utan återbetalning av erlagd greenfee och kan även komma att anmälas till sin hemmaklubb.

Aktuellt Bokningsläge