Grönt kort

Välkommen till denna fantastiskt roliga sport där du kommer få uppleva vackra miljöer, hitta nya vänner och slå härliga golfslag!
Grönt Kort är golfens utbildning för nya golfare. Syftet med utbildningen är att ge dig som ny golfare kunskaper så att du snabbt kommer ut på banan och får njuta av denna underbara sport.

Under kursen går vi igenom saker som Grepp & Uppställning, Sving, Puttning, Bunkerslag med mera. Vi kommer även att ha lite olika kontrollövningar där vi praktiserar det vi lärt oss. Detta består till exempel av inspel över hinder, korta inspelsslag med mera. Vi går även igenom Golfvett & Etikett samt Golfens regler.

Kursen leds av vår Headpro, Daniel.

Pris & Innehåll

Priset för kursen är

• 1995:- för Senior

• 1495:- för Junior (upp till 18 år)

I priset ingår lån av kursmaterial inklusive prov, uppspel, rangebollar samt lån av klubbor.
I samband med kursen kommer du få erbjudande på medlemskap i Ingelsta Golfklubb.

Anmälan till kursen sker via anmälningsformuläret som du finner HÄR. Har du frågor går det bra att kontakta oss via telefon, 011-31 35 35 eller e-post, info@ingelstagk.se.

På bilderna nedan kan du se vilken grupp som passar dig bäst!
Följande grupper har lediga platser kvar: 16