Medlemsavgifter

Ordinarie Medlem, Senior

Som Ordinarie medlem är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält.
Du kan betala hela medlemsavgiften på en gång eller månadsvis via autogiro.

307:-/månad jan-dec
3 500:-/kalenderår

Ordinarie Medlem, med CSN-kort

Som Ordinarie medlem med CSN-kort är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält. För att betalningen skall gälla måste man komma hit och visa upp sitt CSN-kort så kontakta alltid oss vid denna typ av medlemskap.

157:-/månad jan-dec
1 700:-/kalenderår

Ordinarie medlemskap 50%

Är du fullvärdig medlem i en annan golfklubb har du möjlighet att lösa ett ordinarie medlemskap för halva priset. Obegränsad tillgång till vår bana och träningsområden alla dagar i veckan.

161:-/månad jan-dec
1 750:-/kalenderår

Ordinarie Medlem, Junior 19 - 21 år

Som Ordinarie medlem Junior 19 - 21 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält.

157:-/månad jan-dec
1 700:-/kalenderår

Ordinarie Medlem, Junior 13 - 18 år

Som Ordinarie medlem Junior 13 - 18 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält. Fritt spel på alla klubbar inom Östergötlands golfdistrikt ingår, upp till 15 års ålder.

98:-/månad jan-dec
995:-/kalenderår

Ordinarie Medlem, Knatte - 12 år

Som Ordinarie medlem Knatte - 12 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält. Fritt spel på alla klubbar inom Östergötlands golfdistrikt ingår.

65:-/månad jan-dec
600:-/kalenderår

Greenfeemedlem

Som Greenfeemedlem har man under veckans alla dagar 50:- rabatt på greenfee samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsområde.

61:-/månad jan-dec
549:-/kalenderår

Träningsmedlem

Som träningsmedlem har du rätt att nyttja våra två puttinggreener, knattebanan och övningsområdet, hur ofta du vill, hela året. Du får även ett rangekort laddat med 200 kr. Detta är det optimala medlemskapet för dig som vill träna mycket och bli en bättre golfare!
Du kan ej betala detta medlemskap via autogiro.

499 kr/kalenderår

För dig som vill bli ny medlem på Ingelsta eller som förra året var Greenfee medlem har vi ett fantastiskt erbjudande...

Prova på-medlem, Senior

Som Prova-Påmedlem är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält. Erbjudandet kan endast nyttjas en gång.

182:-/månad
2 000:-/kalenderår

Prova på-medlem, Junior 19 - 21 år

Som Prova-Påmedlem Junior 19 - 21 år är du fullvärdig medlem och har under veckans alla dagar tillgång till fritt spel på banan samt tillgång till putting-greener, driving range och övningsfält. Erbjudandet kan endast nyttjas en gång.

98:-/månad
995:-/kalenderår

Familjepaketet

Vuxen eller vuxna med barn mantalsskrivna på samma adress får 595:- i rabatt för första barnet.

Erbjudandet gäller vid minst en vuxen och ett barn med Ordinare Medlemskap.

Rabattbeloppet dras av från fakturerat belopp.