Race To España med golfresor i pris - 21 maj

2017-05-07
Söndagen den 21 maj är det dags för årets största tävling på Ingelsta GK, Race to España. Första utslag kl 10.00. Anmäl dig på golf.se senast fredagen den 19 maj kl 17:00. Spelformen är 2-manna scramble, en utmärkt spelform även för den som är ovan att tävla.
Race to España är tävlingen där du tillsammans med en kompis, sambo, kollega eller vem som helst har chansen att vinna en underbar golfsemester.
Race to España erbjuder 25 deltävlingar och en fantastisk final.
En av deltävlingarna spelas alltså på Ingelsta GK.
Bästa paret från varje deltävling vinner inte bara en plats i finalen utan även en golf weekend i Estland. Finalen spelas på Niitvälja Golf den 17 september.
Spelformen är 2-manna scramble över 18 hål, slagspel, där varje spelares utslag i laget ska väljas 6 gånger. På de återstående 6 hålen väljer man vilket utslag man spelar vidare på. Båda av lagets spelare placerar i valfri ordning sin boll inom 15 cm från den valda bollens läge och slår sina nästa slag därifrån. Så fortsätter spelet ända tills bollen hålas ut.
Det finns även en HIO-tävling och en Närmast hål-tävling med fina priser.
Priser i varje deltävling
Finalbiljetter till Niitvälja Golf i Estland där 2 lag vinner golfresa till Spanien (flyg från Arlanda, transfers, boende, halvpension och 5 dagars golf).
Vinsterna är personliga och kan ej överlåtas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Dessutom, vid varje deltävling, ett välfyllt prisbord med golfutrustning, presentkort, delikatesser, upplevelser m.m.
Startavgiften är 300 kr per person. (+ ev greenfee 200 kr.) Anmälan sker via Min Golf på golf.se.
Startavgiften är högre än vad vi normalt har på Ingelsta GK, men låt inte den avskräcka. Ett väfyllt prisbord utlovas.
Läs mer på www.racetoespana.se.
TD vid Race to Espana: Niclas Roots, 076 061 64 19
Tävlingsansvarig Ingelsta GK, Börje Gavér 070-3733105.