Ekens Coffee Cup

2017-05-08
Det har blivit tradition att anordna Cup-spel för damerna på Ingelsta GK 2x9 hål. I år spelas tävlingen söndagen den 28:e maj klockan 10:00.

Vi kommer att hålla till på vår hemmaklubb och följande upplägg är tänkt:

1. Deltagarna delas in i två lag, med så jämn handicap-fördelning som möjligt. Lottning av lagen kommer att göras av Eva A och Iben, som även utser lagledare. För de som vill kommer det att finnas morgonkaffe.

2. Kl. 10:00 är första start, och vi kommer då att spela 4-boll Bästboll.

3. Efter första varvet äter vi lunch till ett solidariskt pris av 100kr hos Lars-Erik. Lunchen kommer att bestå av färsbiffar, potatissallad, sallad, måltidsdryck och kaffe.

4. Kl. 13:30 är det så dags för andra varvet och matchspel.

5. Efter avslutad runda blir det prisutdelning och kaffe med kaka.

Vi träffas kl. 09:15 för att presentera lagledare och lag och gå igenom arrangemanget och svara på eventuella frågor.

För att aktiviteten skall genomföras krävs minst åtta deltagare. Om aktiviteten blir inställd, kommer ni att få ett mail.

Anmälan sker på golf.se, se sök tävling och Ingelsta golfklubb.

Anmälan senast tisdagen den 23 maj 19:00, då lottning kommer att göras. Kostnad 50:- per person som uteslutande går till priser.

Vi får säkert en underbar dag och vi hoppas på många deltagare.

Ps. Förra året vann lag Löfbergs över Gevalia. Ds

Hjärtligt välkomna!