Golfens dag

2017-05-15
Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Ingelsta GK kommer att ha öppet hus (10.00- 13.00) med roliga aktiviteter. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar i landet lördagen den 20 maj.

Vi på Ingelsta GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10 och 13 och hoppas få många besökare som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben.

Aktiviteter kl. 10-13: Prova-på-golf (golfäventyret) med våra juniortränare, putta & chippa, rangen är öppen för att prova golfslag.

Passa även på att njuta i vårt café.

Varmt välkomna!