Förlängd anmälningstid till KM - Fredag kl 12.00

2017-08-08
Lördag, söndag den 19 och 20 augusti är det dags för klubbmästerskap på Ingelsta GK.
Liksom förra året blir det fler klasser.

• Förutom Herrar och Damer A (huvudklassen) finns H40 för herrar över 40 samt H60 och D60.
• Man kan delta i både tex Herrar A och H40, eller Damer A och D60.
• Klubbmästare alla kategorier blir segrarna i Herrar A och Damer A, men det koras också klubbmästare i de olika ålderskategorierna. Alla dessa får en plakett.
Därutöver blir det ytterligare priser i och med att Qstar sponsrar tävlingen.
• Samtliga klasser spelas scratch, alltså utan handicap. Från gul respektive röd tee.
• Samtliga spelare deltar också automatiskt i en nettoklass, där handicap räknas med. En Nettoklubbmästare kommer att koras.
Tävlingen sponsras av Qstar och de priserna delas ut i den här klassen, herr- och damklass.

Samtliga klasser spelas med kval 18 hål på lördag och final 18 hål på söndag. Hur många som går till final avgörs av deltagarantalet.
Anmäl dig senast torsdag den 18 augusti kl 12.00 på golf.se.

Frågor till Börje Gavér, borje.gaver@gmail.com eller 070-37 33 105

Välkomna