Daniel och Iben årets klubbmästare för Ingelsta GK

2017-08-20
För andra året i rad stod Daniel Ivarson som klubbmästare för Ingelsta GK efter två dagars tävlande. Bland damerna vann Iben Zetterlund.
Daniels segerresultat blev totalt 149 slag efter en 73-runda på lördagen och en 76-runda på söndagen.
På andra plats kom Niclas Geiborg blott tre slag efter och trea blev Mattias Eklund tio slag efter.
Iben noterade totalt 210 slag. Tvåa bland damerna blev Gunilla Kallryd på 218 slag.
Även bland Herrar 60 blev det samma segrare som förra året, Ingmar Pettersson på 179 slag, fyra slag före tvåan Kalle Alm och sju slag före Mattias Midhav.
Herrar 40 vanns av Jan Andersson på 172 slag, sex slag före Jan Steen. Trea blev Stefhan Bohlin bara ett slag efter Steen.
Resultat se golf.se.
Lördagen inleddes med regn men det försvann och solen bröt fram. Söndagens väder var perfekt för golf. Banan var i ett ypperligt skick trots regnet. Banpersonalen fick också beröm i Daniel Ivarsons segertal.
Tävlingen sponsrades av Qstar, som skänkt priser till hcp-klasserna. Där vann Stefhan Bohlin bland herrarna och Eva Andersson bland damerna.
Tävlingen gick över 2x18 hål.
På bilden står damsegraren Iben Zetterlund, herrsegraren Daniel Ivarson och vinnaren i H60, Ingmar Pettersson. Jan Andersson i H40 fanns inte kvar när bilden togs.