HEJ MINA UNDERBARA GOLFVÄNNER !

Mitt namn är Daniel och jag är Headpro på Ingelsta Golf.
Min uppgift är att ge dig de tips och råd som passar just DIG och DIN utveckling i golfens underbara värld. Det viktigaste för mig är att du känner dig nöjd med den hjälp du får och att du har en riktigt trevlig stund tillsammans med mig på vägen mot dina mål.

År 2011 & 2012 jobbade jag som Pro på Ingelsta Golfklubb innan jag började arbeta på Bråvikens Golfklubb åren 2013-2015.
Jag har tidigare varit elitsatsande och spelat tävlingar på Nordea Tour och Nordea Tour Future Series, men har för närvarande lagt mina proffsdrömmar på hyllan!

Till höger ser du de olika lektionsalternativen som finns att välja mellan. För dig som är nyfiken på att börja spela golf erbjuds nybörjarkurser, där du tillsammans med andra nybörjare lär dig golfens grunder och olika moment på väg mot ditt gröna kort. För dig som redan spelar golf, men vill vässa spelet ytterligare, så erbjuds privatlektioner.