KURS / LEKTION

Grupplektion

Daniel Ivarson - Golfinstruktör

Det finns verktyg att bli en mycket bättre golfare på lång sikt om du är träningsflitig. Det finns också genvägar att bli en bättre golfare på kort sikt om du inte tycker om att träna. Jag hittar en väg för dig, oavsett hur ambitiös du är.
  • Ålder: 29
  • Hcp: +0,5

Välj ett moment du vill bli bättre på och träna tillsammans med andra!

1. Lär dig effektiv teknik och strategi
  2. Träna på egen hand under en vecka
  3. Praktisera slaget i skarpt läge och korrigera ev missar

Under den här kursen får du alla verktyg att bli kvitt en skruv och istället slå rakt. Mycket fokus på svingspår och klubblad gör att du kommer kunna forma dina slag hur du vill med större precision.

• HCP 30,0 eller lägre
  • Relativt stadig bollträff

• Obegränsat antal rangebollar under 7 dagar

PRIS: 595:-

På den här kursen lär du dig en grundteknik som gör att bollflykten blir densamma vid varje chip. När du har en konsekvent bollflykt har du nytta av något som få amatörgolfare tillämpar - nämligen en s.k landningszon. Den gör underverk för din chippning.

• HCP 54,0 eller lägre

PRIS: 595:-

Pendlar du mellan bra och dålig puttning från runda till runda? På den här kursen lär du dig en puttningsmetod som hjälper dig att höja din lägstanivå.

• HCP 54,0 eller lägre

PRIS: 595:-

Känner du dig alltid osäker inför ett bunkerslag? På den här kursen lär du dig en bunkerteknik som får din boll att flyga högt och stanna snabbt. Du får även tips på hur du tar dig an de halvlånga bunkerslagen på ca 50 meter.

• HCP 30,0 eller lägre
  • Konsekvent bollträff