TÄVLA

Damgolf

DAMGOLF PÅ INGELSTA GOLFKLUBB

DAMGOLF 2024

Damkommittén välkomnar alla klubbens damer att spela under trevliga och lättsamma former men vill även uppmuntra er till att tävla.

Damgolfen är ett bra tillfälle att lära känna fler damer i klubben. Ditt handicap spelar ingen roll, alla är välkomna. Vi hoppas att vårt engagemang ska få fler damer att spela golf, bidra till gemenskap, tävlingslust och individuell utveckling bland alla er som deltar. 

Under säsongen anordnar vi Morgon och Kvällsgolf på tisdagar för damer där vi erbjuder en variation av olika spelformer/tävlingar och en söndagstävling den 30/6 Ekens Coffe Cup. Tillsammans med våra herrar spelar vi en partävling den 25/6 Får jag Lov? som avslutas med att vi äter något gott tillsammans. Vi deltar även i Östgötaseriens seriespel med ett lag i serie 2 där vi välkomnar fler damer i vårt lag.

Vi är glada att även i år kunna erbjuda ett kostnadsfritt träningstillfälle med WM-Golf (William och Wesley Monier) som kommer att hjälpa oss att utveckla vårt golfspel. Tematräningen kommer att bestå av närspel, slå längre, puttning mm. 

Om du vill ha en spelkompis så har vi en Messengergrupp som heter Vill du spela golf där Iben Zetterlund är administratör. Skriv ett meddelande till henne och du får en inbjudan till gruppen. 

Du anmäler dig till aktiviteterna via golf.se under sök tävling. Har du frågor, funderingar, idéer och/eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss.
 

Eva Andersson

 

Mail: golfeva56@gmail.com
Telefon: 070-210 89 36

Iben Zetterlund

 

Mail: iben.zetterlund@gmail.com
Telefon: 0733-547859

Halina Valentin

 

Mail: h.v@telia.com
Telefon: 0703-008168

Köp årskort 2024

Marknadens bästa greener till marknadens billigaste pris! Årskort & medlemskap 3500 kr

Ingår:

  • +100 kr på Norrköpings bästa driving range (endast nya medlemmar)
  • Fritt spel året runt på ordinarie greener
  • Fri träning på Norrköpings bästa träningsområde
  • Gratis medlemskvällar tillsammans med våra instruktörer William & Wesley
  • 25% rabatt golfbil
  • 25% rabatt på hyrvagn