TÄVLA

Damgolf

DAMGOLF PÅ INGELSTA GOLFKLUBB

Damkommittén välkomnar alla klubbens damer att spela under trevliga och lättsamma former men vill även uppmuntra er till att tävla.

Damgolfen är ett bra tillfälle att lära känna fler damer i klubben. Ditt handicap spelar ingen roll, alla är välkomna. Vi hoppas att vårt engagemang ska få fler damer att spela golf, bidra till gemenskap, tävlingslust och individuell utveckling bland alla er som deltar.

Under säsongen anordnar vi Morgon och Kvällsgolf på tisdagar för damer där vi erbjuder en variation av olika spelformer/tävlingar och en söndagstävling den 22/5 Ekens Coffe Cup. Tillsammans med våra herrar spelar vi en partävling den 14/6 Får jag Lov? som avslutas med att vi äter något gott tillsammans. Vi deltar även i Östgötaseriens seriespel med ett lag i serie 2 där vi välkomnar fler damer i vårt lag.

Om du vill ha en spelkompis så har vi en Messengergrupp som heter Vill du spela golf där Iben Zetterlund är administratör. Skriv ett meddelande till henne och du får en inbjudan till gruppen.

Du anmäler dig till aktiviteterna via Min Golf.se under sök tävling.

Har du frågor, funderingar, idéer och/eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss.

Eva Andersson

golfeva56@gmail.com