TÄVLA

Damgolf

DAMGOLF PÅ INGELSTA GOLFKLUBB

Damkommittén välkomnar alla klubbens damer att spela under trevliga och lättsamma former men vill även uppmuntra er till att tävla.

Damgolfen är ett bra tillfälle att lära känna fler damer i klubben. Ditt handicap spelar ingen roll, alla är välkomna. Vi hoppas att vårt engagemang ska få fler damer att spela golf, bidra till gemenskap, tävlingslust och individuell utveckling bland alla er som deltar. 

Under säsongen anordnar vi Morgon och Kvällsgolf på tisdagar för damer där vi erbjuder en variation av olika spelformer/tävlingar och en söndagstävling den 7/5 Ekens Coffe Cup. Tillsammans med våra herrar spelar vi en partävling den 13/6 Får jag Lov? som avslutas med att vi äter något gott tillsammans. Vi deltar även i Östgötaseriens seriespel med ett lag i serie 2 där vi välkomnar fler damer i vårt lag.

Nytt för i år är att vi har ett samarbete med WM-golf (William och Wesley Monier) som kan hjälpa oss att utveckla vårt golfspel. Vi kommer att erbjudas olika tematräningar som kan vara närspel, slå längre, puttning mm. 

Om du vill ha en spelkompis så har vi en Messengergrupp som heter Vill du spela golf där Iben Zetterlund är administratör. Skriv ett meddelande till henne och du får en inbjudan till gruppen. 

Du anmäler dig till aktiviteterna via golf.se under sök tävling. Har du frågor, funderingar, idéer och/eller synpunkter är du välkommen att höra av dig till oss.
 

Eva Andersson

 

Mail: golfeva56@gmail.com
Telefon: 070-210 89 36

Iben Zetterlund

 

Mail: iben.zetterlund@gmail.com
Telefon: 0733-547859

Halina Valentin

 

Mail: h.v@telia.com
Telefon: 0703-008168

Köp årskort 2024 redan nu och få resten av 2023 på köpet!

Marknadens bästa greener till marknadens billigaste pris! Årskort & medlemskap 3500 kr

Ingår:

  • +100 kr på Norrköpings bästa driving range
  • Fritt spel året runt på ordinarie greener
  • Fri träning på Norrköpings bästa träningsområde
  • Gratis medlemskvällar tillsammans med våra instruktörer William & Wesley
  • 25% rabatt golfbil
  • 25% rabatt på hyrvagn